Palvelut

Isännöinnin ja taloushallinnon palveluita yli 40-vuoden kokemuksella

Yrityksemme perustettiin Helsingissä vuonna 1975. Olemme ensimmäisten joukossa Suomessa auktorisoitu isännöitsijätoimisto, jonka toiminta on täten valvottua ja ammattitaitoiseksi tunnustettua. Yhtiön osakkaat toimivat kaikki yhtiössä, joka on keskittynyt ainoastaan isännöintiin. Palveluihimme kuuluvat kiinteistöjen kokonaisvaltainen hallinto, johtaminen ja kattavat taloushallinnonpalvelut. Isännöinnin ja taloushallinnon ammattilaiset vastaavat kiinteistöjen kokonaisvaltaisesta toiminnan suunnittelusta sekä taloudenhoito- ja laskentapalveluista kaikille asiakkaillemme.

Yrityksemme toimipiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin keskustassa, osoitteessa Bulevardi 3 B. Käytössämme on nykyaikaiset, viihtyisät toimitilat ja neuvottelutilamme soveltuvat hyvin myös kokousten pitämiseen. Isännöitsijämme ovat alansa osaavimpia ja hoitavat tänä päivänä n. 160 taloyhtiön asioita, ja asiakaskuntamme koostuu sekä asunto- että kiinteistöosakeyhtiöistä. Yrityksessämme työskentelee 24 alan ammattilaista, joista 10 isännöitsijöitä. Jatkuva panostus henkilökuntamme koulutukseen samoin kuin yrityksemme sisäinen laatujärjestelmä takaavat, että teidänkin taloyhtiönne asiat hoidetaan täsmällisesti ja asiantuntevasti.

1975

Perustettu

170+

Taloyhtiöitä hoidossa

27

Työntekijöitä

Hallinto

Hallinnon asianmukainen järjestäminen on perusta taloyhtiön asioiden tehokkaalle hoidolle. Tapamme työskennellä tiiminä, joka koostuu isännöitsijästä ja kirjanpitäjä/sihteeristä, joka on erittäin hyvin perillä taloyhtiön asioista, varmistaa, että tarvittava tieto, samoin kuin erilaiset asiakirjat, saadaan toimitettua nopeasti ja joustavasti vaikka isännöitsijää ei aina tavoitettaisikaan. Me otamme homman haltuun, jotta asukkaat voivat keskittyä asumiseen.

Hoidamme luotettavasti ja täsmällisesti:

yhtiökokoukset

hallituksen kokoukset

pöytäkirjat

osakerekisterin ylläpidon

muut hallintoon kuuluvat rutiinit

Taloushallinto

Taloyhtiön sujuva ja tarkoituksenmukainen hoitaminen edellyttää taloushallinnon järjestämistä luotettavalla ja tarkoituksenmukaisella tavalla. Oma ammattitaitoinen kirjanpitohenkilökuntamme hoitaa taloushallinnan alan uusimmilla laitteilla ja ohjelmilla. Tämä varmistaa sen, että talousasiat pysyvät hallinnassa ja niin tilinpäätökset kuin lainaosuuslaskelmatkin saadaan nopeasti ja joustavasti omasta järjestelmästä.

Palvelukokonaisuutemme sisältää kaikki taloyhtiön taloushallinnon palvelut kuten:

kirjanpito

vastike- ja vuokravalvonta

lainaosuuslaskelmat

laskutus

palkanmaksu ym. vastaavat

Laillisuus- ja lupa-asiat

Asunto-osakeyhtiössä isännöitsijä on aina valittava, mikäli yhtiöjärjestys niin määrää, ja hänen tehtävänään on yhtiön ”toimitusjohtajana” hoitaa yhtiön juokseva hallinto hallituksen ohjeiden ja päätösten mukaisesti. Lisäksi hänen tehtäviinsä kuuluu asioiden valmistelu, sekä hallitukselle että yhtiökokoukselle, sekä huolehtia niiden päätösten toimeenpanosta. Isännöitsijän valitsee aina hallitus. Voidakseen hoitaa menestyksekkäästi tehtävänsä tulee isännöitsijän hallita yhtiön toimintaa säätelevä lainsäädäntö, asetukset ja määräykset. Niin ikään hänen tulee hallita päätöksentekoprosessin juridiset vaatimukset sekä valtuus- ja vastuuasiat. Tämä asettaa erityisvaatimuksia isännöinnin hoitamiselle, minkä vuoksi yhä useampi taloyhtiö päätyy nykyisin ammatti-isännöitsijään. Toimistomme pitkäaikainen kokemus ja isännöitsijöidemme ammattitaito, jota jatkuvasti pidetään ajan tasalla koulutuksella ja toimintatapojemme kehittämisellä, takaa teidänkin taloyhtiöllenne, että tehtävät hoidetaan täsmällisesti ja juridisesti kestävällä tavalla. Me otamme homman haltuun, ja te voitte keskittyä taloyhtiönne kehittämiseen.

Sähköiset palvelut

Taloyhtiön johtaminen ja vastuullinen hoitaminen on vaativaa työtä. Isännöitsijältä tarvitaan osaamista, ammattitaitoa sekä tietoa asioista. Asioiden hoitaminen on kovaa vauhtia sähköistymässä ja tiedon jako osakkaiden kesken on erittäin tärkeää. Isännöitsijäpalvelu Oy:n sähköiset asiointipalvelut mahdollistavat asiakkaan itsepalvelun ajasta ja paikasta riippumatta, kunhan asiakkaalla on käytössään verkkoyhteydellä varustettu tietokone tai mobiililaite. Olemme kehittäneet asiakkaillemme sähköisen informaatiojärjestelmän, jolla haluamme helpottaa asiakkaiden yhteydenpitoa isännöintiin ja jakaa ajantasalla olevaa tietoa taloyhtiön osakkaille ja vuokralaisille.